Despre relațiile cupluri

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi recomandari si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice tip de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartamentul. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai vital BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. In mod firesc, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba decat normal lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, net precum si specializate magazine furnizati o substantiala alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele joc proeminenta precum si intrare, un cuvant sigur este extrem de vital. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este cu adevarat crucial sa alege un termen in prealabil cu insotitorul https://paxtoneclv770.over-blog.com/2021/03/12-do-s-and-don-ts-for-a-successful-relatii-cupluri.html dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a opri tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs poate fi in unele cazuri inchis.

Fara rusine

BDSM este o speciala tehnica care necesita o semnificativa suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si apreciati sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

image

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.