Dependent de sex? Noi de asemenea. 6 motive pentru care nu ne putem opri

Trucuri pentru imbunatatirea vietii intime

Indiferent daca probleme permite sau mic, exista multe puncte pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe drumul cel bun. legata de sex bunastare merge impreuna cu total mental, fizic, ca precum si emotional wellness. Conectarea cu insotitorul, pastrarea un sanatos stil de viata, folosindu-va singur din cateva din numeroasele superbe auto-ajutorare materiale de pe piata, si doar sa te distrezi te poate ajuta sa faci vreme momente grele

Placere o placuta viata sexuala

image

Sex. Cuvantul poate evoca un caleidoscop de sentimente. De la dragoste, placere, si, de asemenea, tandrete pana la dor, stres si anxietate, si nemultumire - reactiile sunt la fel de variate ca si experientele sexuale. Ce este mai mult, multi oameni cu siguranta vor intalni toate aceste emotii si, de asemenea, o multime de altele pe parcursul sex viata numeroase decenii.

Totusi ce este sexul, intr-adevar?

Pe un nivel, sexul este doar altul hormonal determinat de fizic caracteristica proiectat pentru a perpetua speciile. Cu siguranta, acel subtire vedere ignora complexitatea omului legat de sex raspuns. Impreuna cu fortele biochimice forte la locul de munca, experientele tale precum si ipoteze ajutor formeaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. pe cont propriu ca fiinta sexuala, ideile referitoare la ceea Accesați acest site ce constituie o recompensare legata de sex conexiune, si, de asemenea, relatia cu insotitorul sunt crucial factori in capacitatea dvs. de a dezvolta si pastra o intalnire viata sexuala.

Vorbind cu companion

Numeroase perechi gasiti este provocator sa vorbiti sex chiar sub cel mai bun dintre situatii. Cand legat de sex probleme apar, sentimente de ranit, rusine, rusine, si, de asemenea, resentiment poate opri discutie cu totul. Deoarece excelent comunicare este o baza a sanatos si echilibrat conexiune, dezvoltarea o discutie este pasul primar nu doar la mult mai buna sex viata, totusi suplimentar la o legatura mai apropiata psihologica. Mai jos sunt cateva sfaturi pentru abordarea acestui delicat subiect.

Gasiti ora corecta pentru a vorbi. Exista doua tipuri de sexuale conversatii: cele pe care le aveti in camera de pat si, de asemenea, pe care le ai in alte locuri. Este complet adecvat sa spui companion ceea ce simte excelent in mijlocul dragostei, totusi este cel mai bun sa astepti pana ramaneti in mult mai mult neutru pregatirea pentru recenzie mai mare probleme, cum ar fi nepotrivit dorinta sexuala sau climax dificultati.

Evitati trantiti. Canapea sfaturi in termeni pozitivi, de exemplu, „Imi place de fapt ma bucur cand ma atingi de par usor in acest fel, „in loc de concentrandu-se pe cele negative. Abordare legata de sex problema ca o problema care trebuie adresata cu fiecare altul spre deosebire de un exercitiu in numire vina.

Confide in pe partenerul referitor modificari in corpul tau. Daca bliturile fierbinti va mentin ridicati-va in timpul noptii sau menopauza v-a facut de fapt zona vaginala uscat, vorbeste partenerul referitor la aceste puncte. Este mult mai bine ca el recunoaste ceea ce intr-adevar are loc spre deosebire de interpret aceste modificari fizice ca lipsa de interes. In plus, daca esti un barbat precum si tu nu mai obtii o erectie pur si simplu din gandul de sex, arata-ti insotitor exact cum sa stimuleze pe tine in loc de ingaduie-o crede ca nu este atragatoare suficient pentru a trezi te mai.

Fii veridic. s-ar putea crezi ca protejezi partenerului tau senzatii prin falsificare un orgasm, dar in realitate sunteti incepand in jos un efect de domino. La fel de provocator pe cat este de a vorbi despre orice fel de sexual problema, problema grad creste o data problema este ascunsa sub ani de minciuni, durere, si, de asemenea, animozitate.

Utilizarea auto-ajutorului strategii

Tratarea sexual probleme este mai putin complicat in prezent decat vreodata. Revolutionare medicamente si profesional sex specialisti exista daca aveti nevoie. Totusi puteti s-ar putea aveti capacitatea de a solutionati minor legat de sex probleme facand cateva modificari in dragoste stil. Aici sunt cateva puncte pe care le puteti incerca acasa.

Ilumineaza singur. intr-un mod ar dori sa atins. Acest lucru va va va va oferi o mai buna simtire de cat de mult stres, de la usor catre firma, trebuie folositi.

Incercati diverse setari. Crearea un repertoriu de diverse legate de sex destinatii de plasare nu numai adauga interes pentru relatii sexuale, totusi poate la fel ajutor scapa de probleme. De exemplu, imbunatatit entuziasm la punctul G care are loc cand un barbat isi intra partenerul din spate poate ajuta femeia sa ajunga orgasm.

Document visele tale. Acest exercitiu va poate ajuta va explorati fezabil sarcini pe care presupuneti poate fi o pornire pentru dvs. sau companionul dvs. Incearca gandindu-te la o experienta sau un film care te-a trezit si dupa aceea iti impartasesti memoria cu insotitorul dvs. Acest lucru este in mod special practic pentru persoane cu redus dorinta.