Cum să-i depășești pe colegii tăi despre relațiile cupluri

Cele mai populare filme senzuale din lume

Fiecare din aceste filme constau din puncte de referinta minute in cinema - momente realizat utilizarea lui pentru a provoca, titilati, si, de asemenea pentru a impinge limitele.

image

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , oferire cel mai bun definitie a porno: "Stiu cand il vad." Erotica traieste si mai mult clar la acel nivel de subiectivitate, precum si pe pelicula, teste externe restrictii ale ambiguitatii - atat de mult astfel incat am poate nu de asemenea intelegem cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste in mijloc 2 personalitati niciodata indicat a fi impreuna; o tiv sau un scris de haine cateva perechi mai mare, sau mult mai scurt, decat detectat in un public viata; si chiar un accentuat cuvant sau expresie sugerand inimaginabil, chiar neplanificat semnificatie. Si cu siguranta, in unele cazuri este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau imita intimitate sub idilic, delicios lumini.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai bun erotic filme se simte un pic ca Sugestii suplimentare descifrare un test Rorschach al al unui autor propriu foame si, de asemenea rata dobanzilor. Datorita faptului ca filme nu doar inregistrare sexual precum si fermecator vise, le le dezvaluie. Cantitatea de cinefili vizionat, spune, un adolescent amuzant unde sunt primul preferat stea a aparut in un bikini, folosit ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu personificare a atractiei? Sau s-au trezit fantezand referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje pur si simplu curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista acumuleaza unele dintre reperul minute captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea vedeta sau actrita in un rol care satisfacut sau schimbat piata tinta asteptari, sau pur si simplu inregistrat minute de farmec, pasiune sau sexualitate in provocator, suscitat sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, regret, melancolie, sau irepresionabil umanitate. Cu toate acestea toate sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta listare doar in virtutea principal - in special, ca specific nevoie continua sa fie suprimat, ignorat sau eclipsat de politic angajament, altfel la fel emotional si, de asemenea, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti actori in lume a ilustra un contrar situatie - un barbat atat de asaltat de tragedie ca poate doar fugi in legat de sex depravare. disputa cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si posibil ar trebui, absolut nuanta exact cum se vede eficiente precum si film in general.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de omonim imitatori precum si imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi postari din haine) creat a in intreaga lume mostenire din erotica anilor 1970 unde bani fete a luat o calatorie lume, copulat uimitor, anonim parteneri precum si au pacalit tabuurile din asa-numitul "potrivit" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte unde se bazeaza acest flagship franchise business nu scris de actual Emmanuelle Arsan totusi ei alta jumatate, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personalitate agentie precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte instalatii, inclusiv original film.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, precum si longevitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si bogatie. Scott creste stilul la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca o multime de ele distinct si gandite in propriul mod. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o exceptionala ajustare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de contemporan criterii, inca sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne a aratat aceste acte cu Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si regizat acest extraordinar film despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) comercializata chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de thrall pentru aceasta doamna vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru afectiune fizica care creste in o mai profunda precum si mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste despre anterior precum si, existent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, si complicatie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, evenimentele - multe sexual sau legat de sex - acela specificati lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei muschi fara joc de cuvinte insemnat si crearea minute pivot pentru viata lor emotionala.