Cred că ești tăiat pentru că faci relații cupluri? Participă la acest test

Cele mai bune filme sexy din toate timpurile

Toate aceste filme contin puncte de referinta momente in cinematograf - minute realizat utilizarea lui pentru a solicita, titilati, si, de asemenea pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o obscenitate instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun definitie a porno: "Stiu cand il vad." Erotica traieste mult mai mult clar la acel grad de subiectivitate, precum si pe film, examineaza externe limitari ale obscuritate - atat de mult sa se asigure ca am poate nu urmați acest link chiar recunoastem cand il vedem. O multime de povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste in mijloc doua caractere niciodata niciodata insemnat a fi impreuna; o tiv sau un post de imbracaminte cateva mai mare, sau mai scurt, decat gasit in un client viata de zi cu zi; precum si chiar un accentuat cuvant sau expresie semnificatie nespus, chiar neasteptat semnificatie. Si cu siguranta, deseori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se confrunta cu o scena insotitor sau simuleaza intimitate sub pitoresc, superb iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai eficient senzual filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al al unui autor foarte propriu pofte de mancare si, de asemenea rata dobanzilor. Pentru ca filme nu pur si simplu inregistrare legat de sex si incantator fantezii, le descopera. Numarul de cinefili vizionat, reclamatie, un adolescent amuzant unde sunt primul preferat vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau s-a prezentat la un patinoar apare ca cu personificare a atractiei? Sau s-au trezit gandindu-se despre o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personaje pur si simplu periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, exceptional subiectiva. In consecinta, aceasta lista de verificare colecteaza cateva dintre reperul minute captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau starlet in o datorie care indeplinit sau transformat piata tinta ipoteze, sau doar prins minute de farmec, pasiune sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, remuscari, melancolie, sau irepresionabil omenire. Cu toate acestea fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista numai prin principal tema - si anume, ca specific dorinta ramane supus, neglijat sau eclipsat de politic responsabilitate, altfel la fel psihologic si, de asemenea, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti vedete in lume a descrie un contrar scenariu - un barbat atat de asaltat de nenorocire ca poate doar scapa in sexual depravare. conflict cu privire la scena „untului” si, de asemenea vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a spus „M-am simtit putin violata”), va, precum si probabil ar trebui, definitiv nuanta cum se vede performantele si, de asemenea film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, loturi de nume copicats si, de asemenea imitatori (pierdere litere in numele ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) creat o in jurul lumii mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit globul, dormit cu uimitor, confidential parteneri si, de asemenea au pacalit tabuurile din presupus "decent" societate. Dar, chiar daca confesionalul roman unde se bazeaza acest front runner franchise business nu fusese creat de real Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) oferit titlul personaj agentie precum si imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte diverse alte instalatii, constand din initial pelicula.

The Hunger (1983)

image

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din infinit (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, precum si viata lunga, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si bogatie. Scott creste stilul la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca majoritatea ele distinct precum si gandite in foarte propriu mod. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o remarcabila adaptare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de contemporan cerinte, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal unicitate, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si, de asemenea ghidat acest fenomenal pelicula despre un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Hunter) vanduta chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de servitute pentru aceasta femeie vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru iubire fizica care devine mult mai profunda si, de asemenea mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta poveste referitoare la trecut precum si, existent, sex si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, ocazii - numeroase sexual sau legat de sex - acela definiti lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte intentionat precum si crearea momente critic pentru viata lor psihologica.