Ceea ce nu îți spune în dicționarul Oxford English porno

BDSM: sugestii pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, Sursa articolului este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a localizeaza indicatori precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice tip de suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, dupa aceea puteti absolut experimentati cu cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, ca inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai vital BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele si. In mod firesc, este in intregime cat tu trebuie sa alege ce sa foloseste. In loc de tipic lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, internet si specializate magazine dati o semnificativa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si, de asemenea, alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele joc suprematie si intrare, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este cu adevarat important sa decide un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara mila

BDSM este o distincta tehnica care necesita o uriasa cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

image

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent daca este in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta rezonante, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.