Ce ne poate învăța Hollywood-ul despre sex

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a localizeaza sfaturi si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre unul dintre cele mai vital BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Mai degraba decat tipic lenjerie, BDSM utilizeaza sansa de a lua pe un nou functie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, net si, de asemenea, specializate magazine dati o mare selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler si selecteaza o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii precum si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele utilizare proeminenta si trimitere, fara risc este foarte vital. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este intr-adevar esential sa decide un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant identifica ca o indicatie pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in mod normal utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara rusine

BDSM este unica tehnica care necesita o mare cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica https://collindzld901.my-free.website/blog/post/453894/cele-mai-bune-secrete-p-strate-despre-filmul-porno proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Util asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent de daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste rezonante, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.