Când profesioniștii întâmpină probleme cu sexul, asta fac

Cele mai tari filme erotice din istorie

Toate aceste filme includ puncte de referinta minute in cinematograf - minute utilizat pentru a solicita, titilati, si, de asemenea pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o blasfemie instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare cel mai bun semnificatie a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, si, de asemenea pe film, verifica din exterior restrictii ale incertitudine - mult astfel incat am s-ar putea nu chiar recunoastem cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste intre doua personalitati niciodata niciodata sugerat a fi impreuna; o tiv sau un scris de imbracaminte cateva perechi mai sus, sau mult mai scurt, decat identificat in un vizualizator viata de zi cu zi; si de asemenea chiar un accentuat cuvant sau fraza semnificatie necunoscut, chiar neplanificat semnificatie. Si, de asemenea desigur, ocazional este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau replica afectiune sub ideal, delicios lumini.

Fiecare dintre ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai bun erotic filme se simte un pic ca traducere un test Rorschach al al unui autor propriu foame si pasiuni. Deoarece filme nu doar inregistrare sexual si, de asemenea incantator vise, le descopera. Cantitatea de cinefili apreciat, spune, un adolescent comedie unde sunt initial preferat vedeta a aparut in un bikini, aplicat ruj sau s-a prezentat la un patinoar aratand ca cu intruchiparea a atractiei? Sau s-au trezit visand cu ochii deschisi despre o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, exceptional subiectiva. In consecinta, aceasta listare acumuleaza unele dintre reperul minute captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si vedeta sau actrita in un rol care indeplinit sau transformat audienta ipoteze, sau doar inregistrat momente de eleganta, interes sau sexualitate in intrigant, incitant sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, regret, melancolie, sau irepresionabil umanitate. Dar toate sunt mai mult decat un pic fierbinte.

image

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta listare numai prin central tema - in special, ca specific nevoie ramane suprimat, ignorat sau eclipsat de politic obligatie, daca nu la fel emotional si, de asemenea, fizic suprimare. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti vedete in intreaga lume a descrie un contrar situatie - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate doar fugi in sexual rautate. dezbatere cu privire la scena „untului” precum si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a spus „M-am simtit putin violata”), va, si poate ar trebui, absolut nuanta exact cum se vede eficiente precum si film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de omonim imitatori precum si copiati pisici (cadere litere in numele ei, cum ar fi articole din haine) dezvoltat a in intreaga lume traditie din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit lume, dormit cu frumos, confidential parteneri si au pacalit tabuurile din asa-numitul "respectabil" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu scris de genuine Emmanuelle Arsan dar ei partener, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personalitate agentie si imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte instalatii, inclusiv initial pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din eternitate (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si longevitate, intr-o perioada de stiinta, si abundenta. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) gasind ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta totusi majoritatea ele distinct si, de asemenea gandite in propriul metoda. (Lui ajustare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o remarcabila ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de modern cerinte, totusi gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal unicitate, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si ghidat acest uimitor film referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) oferita chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de jug pentru aceasta femeie devine o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru iubire fizica care se transforma in o mai profunda precum si extra extins dragoste.

Lucia filme adult si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta idila despre anterior si, prezent, sex si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), si, evenimentele - numeroase sexual sau legat de sex - acela specificati lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte intentionat si producerea minute esential pentru viata lor emotionala.