Avantajele și dezavantajele sexului

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt captivat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi sfaturi si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM indicii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, atunci puteti absolut verificati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartamentul. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele naturala si. Cu siguranta, este complet cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, net si specializate magazine oferiti o semnificativa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare suprematie precum si intrare, o siguranta este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este de fapt crucial sa alege un termen in avans cu urmați acest link partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri legat.

Fara rusine

BDSM este o unica tehnica care solicita o semnificativa cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, metoda a acestuia sa fie totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Ajutor ajutoare

image

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent daca este in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.