15 Cele mai subevaluate abilități care te vor face un rockstar în industria relațiilor cupluri

BDSM: sugestii pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi recomandari precum si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM idei: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartament sau condo. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar Descoperiți mai multe aici fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai crucial BDSM sugestii este ca trebuie parasiti pierdere precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele precum si. Cu siguranta, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Mai degraba decat tipic lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, web precum si specializate magazine furnizati o mare alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la busturi si mai jos jumatate posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare suprematie precum si trimitere, o siguranta este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este cu adevarat important sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows ar putea fi uneori inchis.

Fara rusine

image

BDSM este o speciala metoda care solicita o substantiala cantitate de incredere in companion. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si apreciati sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe al saselea sens precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM idei: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - in ciuda daca ramane in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discretie.