10 semne pe care ar trebui să le investești în sex

BDSM: sugestii pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi idei precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi obisnuit cu. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre cel mai vital BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in mod special in piele naturala si. Evident, este total aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. In loc de tipic lenjerie intima, BDSM furnizeaza oportunitatea de a abordati un nou datorie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, internet si, de asemenea, specializate magazine oferiti o mare optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da dat stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea folosi un guler precum si selecteaza o rochie Resurse utile care da la fel de mult acces la busturi precum si mai jos cincizeci la suta fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte rol joaca acele joc suprematie precum si intrare, o siguranta este intr-adevar vital. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de actual disconfort, este cu adevarat crucial sa stabiliti un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece belows ar putea fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este unica practica care solicita o masiva suma de incredere in companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, practica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent de daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

image

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.