10 lucruri pe care toată lumea le urăște despre relațiile cupluri

Cele mai populare filme erotice din toate timpurile

Toate aceste filme contin puncte de referinta momente in cinema - momente folosit pentru a solicita, titilati, si, de asemenea pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire suprem semnificatie a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste si mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, si pe pelicula, evalueaza externe limite ale ambiguitatii - mult astfel incat am poate nu de asemenea stiu cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc 2 personalitati niciodata niciodata implicit a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de imbracaminte cateva mai mare, sau mult mai scurt, decat detectat in un vizualizator viata de zi cu zi; precum si chiar un accentuat cuvant sau expresie sugerand nespus, de asemenea neintentionat definitie. Si, de asemenea cu siguranta, in unele cazuri este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau imita intimitate sub idilic, delicios iluminare.

Toate din ceea ce inseamna sustine ca selectarea cel mai eficient senzual filme se simte cu adevarat un pic ca traducere un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte de mancare si rata dobanzilor. Deoarece filme nu doar document legat de sex precum si romantic vise, le descopera. Cate spectatori vizionat, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt primul preferat stea a aparut in un bikini, folosit ruj sau a aparut la un patinoar asemanator cu intruchiparea a destinatiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje pur si simplu periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta lista de verificare acumuleaza unele dintre reperul momente fotografiate , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si vedeta sau starlet in o functie care indeplinit sau transformat audienta asteptari, sau pur si simplu capturat minute de atractie, pasiune sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, melancolie, sau irepresionabil omenire. Cu toate acestea toate sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta listare doar in virtutea principal - si anume, ca privat nevoie ramane redus, ignorat sau eclipsat de politic obligatie, altfel la fel emotional si, de asemenea, fizic suprimare. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai aclamati vedete pe planeta a ilustra un opus scenariu - un tip atat de asaltat de nenorocire ca poate doar scapa direct in legat de sex rautate. dezbatere cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de Faceți clic pentru sursă sex substitut, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, precum si poate ar trebui, absolut culoare exact cum se vede performantele si film in ansamblu.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, loturi de nume imitatori si, de asemenea copiati pisici (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) creat o in jurul lumii mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati fete calatorit globul, dormit cu frumos, confidential insotitori si au pacalit tabuurile din presupus "bun" societate. Dar, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu scris de real Emmanuelle Arsan dar ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personaj firma si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv initial pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atractive vampir pereche din eternitate (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, precum si durabilitate, intr-o perioada de stiinta, precum si bogatie. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

image

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca majoritatea ele distinct precum si gandite in propriul inseamna. (Lui ajustare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o prima ajustare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat aproape pietonal de contemporan criterii, inca gender roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal unicitate, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne ilustrat aceste acte cu Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus si dirijat acest fenomenal film referitor un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) comercializata in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de thrall pentru aceasta doamna vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru iubire fizica care creste in mult mai profunda si mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta idila referitoare la anterior si, de asemenea, prezent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea complicatie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, evenimentele - multe sexual sau legat de sex - acela definiti lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte insemnat si crearea momente pivot pentru viata lor psihologica.